top of page

DEVOTED CREATIONS

01

Huidverzorging is erg belangrijk. Vooral voordat je gaat zonnen. Door speciale crèmes blijft de huid gehydrateerd en kleur je sneller.

 

Bij Ons zijn verschillende huidverzorgingsproducten van Devoted Creations te koop; per cupje voor eenmalig gebruik en per fles.

 

Op zoek naar mooie accessoires die je outfit compleet maken? Of heb je nog een leuk cadeau nodig? Wij verkopen ook sieraden Bij Ons!

02

Color Rush collection: Le Moment
Deze crème zorgt niet alleen voor een diepere kleuring maar bevat ook anti-aging ingedriënten.
Prijs cupje: €5,50 / Prijs fles 400ml: €85,-

Believe in Pink Hemp Stimulator
Deze crème zorgt voor een mooie teint en houdt je kleur vast. Waar deze crème anders is, is dat het natuurlijke oliën en extracten van hennep bevat, die je huid verzorgen en de productie van Melanine bevordert. Bevat een lichte tingel.
Prijs cupje: €3,50 / Prijs fles: €42,50
 

03

Color me black
Een vakantie in een flesje, wordt deze crème ook wel genoemd. Dit dooor de heftige kleurintensiteit. De crème bevat camu camu extracten om huidveroudering tegen te gaan. Color me black bevat zeewier extracten en bijenwas om de huid te laten ontgiften en de conditie van de huid te optimaliseren.

Prijs cupje: €2,75/ Prijs fles: 27,50

04

Super black
Ultieme bronzer op basis van kokossap en XXX bronzing.
Prijs cupje: €2,50 / Prijs fles: €25,00

05

Pauly D: Instafamous
Voor een egale airbrush finish die ook nog de kleur van je tattoos beschermt.

Prijs cupje: €3,50 / Prijs fles: €62,50

06

Pauly D: Swagged Out (voor de ervaren zonner)
Deze crème van Pauly D zorgt voor extreme bronzingsresultaten. Deze crème beschermt de kleur van je tattoos en houd je kleur lang vast.
Prijs cupje: €4,- / Prijs fles: €65,00

07

Trinity XS (voor de ervaren zonner)
Dit is de meest intense bronzer die alleen geschikt is voor ervaren zonners. Het geeft je huid een zijdezacht gevoel, houdt de kleur vast en bevat speciale ingediënten voor een tintelend, heet gevoel.
Prijs cupje: €4,- / Prijs fles: € 65,00

09

08

MANNEN: Camo King
Deze crème is speciaal voor de mannenhuid: verzorgt de huid, zorgt voor een diepere kleur, beschermt de kleuren van tattoos en ruikt heerlijk!

Prijs cupje: €3,- / Prijs fles: €45,00

After sun: So naughty nude 2 in 1
Ook na het zonnen is huidverzorging erg belangrijk. Deze aftersun verzorgt de huid grondig en bevat diamond dust om oneffenheden te camoufleren. De crème bevat Dode Zee-mineralen, verbetert de elasticiteit van de huid, vermindert cellulitus en zorgt voor een jeugdige glans.

Prijs fles: €

bottom of page